Belangrijk! Lees dit bericht aandachtig door VOOR je je inschrijft.

Als praktijkeigenaar kun je je praktijk via de linkse knop toevoegen aan de website. Je kunt hier algemene informatie plaatsen omtrent de praktijkgegevens, de openingsuren, social media etc. Na je inschrijving kom je automatisch uit op een pagina om je als kinesist in te schrijven, waarna je je kunt koppelen aan je praktijk. Later kun je collega’s die zich als kinesist hebben ingeschreven, toevoegen aan je praktijk. Je praktijk is enkel zichtbaar als deze ingeschreven kinesisten bevat met specialisaties. Je kunt maximaal 6 specialisaties kiezen. Kies ALTIJD de categorie algemene kinesitherapie voor optimale zichtbaarheid! Let op dat je het inschrijfproces in één keer doorloopt!
Collega’s die werkzaam zijn als kinesist in een praktijk, zonder dat ze eigenaar zijn, dienen zich enkel in te schrijven via de rechtse knop. Je kunt tot maximaal zes specialisaties/interessegebieden kiezen. Je kunt je als kinesist koppelen aan een (aangesloten) praktijk. Ook als de praktijkeigenaar GEEN lid is van de kring, kun je jezelf als kinesist inschrijven. Je verschijnt op de website als individuele kinesist. Je voert dan ook het beste je werkadres in.
Ben je dit jaar afgestudeerd? Dan ontvang je van ons je lidmaatschap voor dit jaar GRATIS. Vul het contactformulier in en we nemen contact op.


Let op: na inschrijving bekijken we of alle gegevens kloppen en of de betaling in orde is. We streven ernaar om je pagina te publiceren binnen 5 werkdagen. Gelieve ons pas daarna te contacteren. Aanpassingen aan je pagina kun je pas na publicatie doen. De zichtbaarheid op de website loopt tot 31/12 van het kalenderjaar, daarna dien je je lidmaatschap te verlengen. Je gegevens blijven bewaard!

Schrijf je praktijk in als praktijkeigenaar:

Schrijf je in als kinesist zonder EIGEN praktijk: